Over KLIK

Dè businessclub van Noord-Limburg.

De netwerkbijeenkomsten van KLIK...

zijn inspirerend en leveren voortdurend nieuwe contacten op. Niet enkel tussen de leden, maar vooral in het netwerk daarachter.

We zijn een nuchtere club van Noord-Limburgse ondernemers uit zeer variërende branches. Onze ontbijtmeetings bestaan uit drie onderdelen: kennis brengen, connecties delen en kennis halen.

Kennis brengen

'Kennis brengen' houdt in dat ieder lid een seminar verzorgt of laat verzorgen. Dit zijn geen commerciële bedrijfspresentaties, maar nuttige verhalen waar iedereen iets van opsteekt.

Connecties delen

Tijdens het 'connecties delen', zijn we concreet bezig om elkaar aan te bevelen in ons netwerk. Wie kan ik met wie in contact brengen om hem of haar additionele omzet te bezorgen?

Kennis halen

'Kennis halen' betekent dat iedere meeting een lid aan de beurt is om met de groep over een van zijn of haarondernemingsvraagstukken te sparren. Aan het einde van deze ronde vertrek je met tips, concepten, ideeën en inspiratie.

KLIK is het geluid van puzzlestukjes die in elkaar vallen!

Waar en wanneer?

De bijeenkomsten van KLIK vinden tweewekelijks plaats in de Business lounge van Covebo Stadion De Koel (VVV-Venlo). We komen samen om 7:15 uur, onze meeting start om 7:30 uur en we zijn om 9:15 uur klaar. Je mist dus nagenoeg geen tijd van je normale werkdag!

Wil je KLIK eens komen ervaren? Je bent van harte welkom. Meld je aan of bekijk in de agenda op welke dag je wil komen.